Contacteer ons

Vragen over onderhoudswerken?

Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 9u tot 17u icon_widget_image Schrijnwerkerstraat 11, 9240 Zele icon_widget_image + 32 (0)52 44 44 52 icon_widget_image info@groepdevlieger.be
Gronden - Ruimingsspecie - Veegvuil - Kolkenslib - Niet-gevaarlijk afval

Recyclage

Aangezien de meeste van onze activiteiten gepaard gaan met de verzameling van diverse afvalstromen en gronden van ongekende kwaliteit heeft Groep De Vlieger door de jaren heen een afdeling Grond-, Groen en Afvalverwerking uitgebouwd. Bij OVAM is onze onderneming erkend als afvalinzamelaar en verwerker van diverse afvalstromen. Bij vzw Grondbank zijn wij erkend als grondreinigingscentrum waardoor wij gronden van ongekende kwaliteit mogen aanvaarden en verder behandelen volgens de regels der kunst.
Afvalverwerking Groep De Vlieger

Gronden van ongekende kwaliteit

Gronden

Groep De Vlieger is erkend door vzw Grondbank en C-TOP als grondreinigingscentrum voor aanvaarding en behandeling van gronden met ongekende kwaliteit.

Ruimingsspecie, veegvuil en kolkenslib

Slibstromen

Specifiek voor veegspecie en slib, afkomstig van onderhoud op riolen en waterlopen, beschikken wij over een slibverwerking voorzien van ontwatering, waterzuivering en luchtzuivering.

Afval allerlei

Niet-gevaarlijk afval

Wij aanvaarden en verwerken niet-gevaarlijk afval zoals bermmaaisel, groenafval, snoeihout, (on)behandeld hout, ambachtelijk afval, autobanden, papier en karton, boomwortels, freesafval,...

Meer info? Neem contact op