Contacteer ons

Vragen over onderhoudswerken?

Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 9u tot 17u icon_widget_image Schrijnwerkerstraat 11, 9240 Zele icon_widget_image + 32 (0)52 44 44 52 icon_widget_image info@groepdevlieger.be
Aanplantingen - Snoeiwerken - Boomproeven - Standplaatsverbetering - Beluchten

Boomverzorging

Groep De Vlieger hecht veel belang aan een doordacht bomenbeleid. Met onze European Tree Workers (ETW) bieden wij u een tal van activiteiten aan om bomen de kans te geven een langdurig bestaan te hebben. Een vermelding waard is de samenwerking met www.greentraders.be voor de aankoop van alle planten en gespecialiseerde materialen.
Boomverzorging Groep De Vlieger
Boomverzorging Groep De Vlieger

Aanplanten van bomen

Aanplantingen

Solitaire aanplantingen, grote lijnbeplantingen, vakbeplanting, kortom alle groenobjecten worden professioneel en met passie uitgevoerd door ETW-gecertificeerde medewerkers.

Snoeien van bomen

Snoeiwerken

Onze ETW-ers in eigen huis kunnen elke snoeiopdracht aan, begeleidings- en onderhoudssnoei, knotten en kandelaren, leisnoei, al klimmend of met hoogwerker.

European Tree Technicians (E.T.T.)

Boomproeven

Samen met vaste partners, die in bezit van European Tree Technician certificaat zijn, bieden wij VTA, standplaatsonderzoek, tomograaf en trekproef aan.

Uw groen een nieuw leven geven

Standplaatsverbetering

Is de vitaliteit van uw beplantingen ondermaats? Met behulp van onze oxyjet-Promax geven wij uw groen een nieuw leven.

Beluchten van ondergrond

Beluchten

Slechte waterhuishouding in de bodem? Bodemverdichting als gevolg van massafestiviteiten of werkzaamheden? Met beluchting en lava lossen wij dit snel op.

Interesse? Neem vandaag contact op.

Welkom bij Groep De Vlieger

Vragen over onze activiteiten? Neem vandaag nog contact op of bel ons op 052/44.44.52