Contacteer ons

Vragen over onderhoudswerken?

Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 9u tot 17u icon_widget_image Schrijnwerkerstraat 11, 9240 Zele icon_widget_image + 32 (0)52 44 44 52 icon_widget_image info@groepdevlieger.be
Rioleringen - Afvoerbuizen - Putten - Waterlopen

Onderhoud van afwateringsstelsels

Om de regenwaterafvoer van wegen en terreinen te garanderen en wateroverlast tot een minimum te herleiden is het heel belangrijk om het afwateringsstelsel van openbare wegen en bedrijfsterreinen op regelmatige basis te onderhouden. Groep De Vlieger heeft zowel hogedrukwagens als rioolkolkenreinigers in haar wagenpark die worden ingezet voor het structureel onderhoud van rioolkolken, aquadrains, verholen goten, greppels, inbuizingen, rioleringsstelsels, verzamelputten en zo meer.
Onderhoud riolering Groep De Vlieger

Reinigen van rioolkolken

Rioleringen

Periodiek onderhoud van de rioolkolken langs wegen is onontbeerlijk om wateroverlast tot een minimum te herleiden. Met specifiek uitgeruste wagens en een strakke jaarplanning zorgen wij voor de opvolging en reiniging van uw straatkolken.

Doorspuiten van afvoeren

Afvoerbuizen

Inbuizingen, verholen goten, aquadrains en rioleringen dienen geregeld doorgespoten te worden om de waterafvoer te garanderen. Onze hogedrukwagens staan tot uw beschikking om dergelijke werken efficiënt uit te voeren.

Reinigen van bezinkputten

Putten

Zandfilters, KWS-afscheiders, septische putten, carwash putten, e.d. kunnen door ons worden leeggezogen en gereinigd en u ontvangt een verwerkingsattest voor de afvoer en verwerking van de vrijgekomen specie.

Ruimen van waterlopen

Waterlopen

Open waterlopen en baangrachten dienen periodiek geruimd te worden. Eveneens voor de afvoer van ruimingsspecie heeft u een betrouwbare partner nodig. Groep De Vlieger heeft alles in huis om uw waterlopen te onderhouden.

Meer info? Neem contact op