Contacteer ons

Vragen over onderhoudswerken?

Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 9u tot 17u icon_widget_image Schrijnwerkerstraat 11, 9240 Zele icon_widget_image + 32 (0)52 44 44 52 icon_widget_image info@groepdevlieger.be
Onkruid - Weed steam - Empas - Branden

Alternatieve onkruidbestrijding

Onkruid verdwijnt waar Anrob verschijnt!
Onkruid, een verzamelnaam voor alle kruidachtigen die niet gewenst zijn, is sinds de invoering van de nultolerantie op pesticidengebruik een ernstig probleem geworden. De laatste jaren heeft onze onderneming ervaring opgebouwd in de alternatieve bestrijding van onkruiden op verhardingen. Wij maken gebruik van verschillende technieken zoals borstelen, stoom, infrarood, branden en heet water.
Onkruidbestrijding Weed Steam Groep De Vlieger

Mechanische onkruidverdelging

Onkruid

Met onze autonome onkruidborstelmachines verwijderen wij alle onkruiden, hoe zwaar de bezetting ook is en zorgen wij ervoor dat de andere technieken de bestrijding kunnen overnemen van zodra het onkruid opnieuw groeit.

Opkomend onkruid verdelgen

Weed Steam

Met ons weedsteam zijn wij in staat om snel grote oppervlakken te behandelen tegen opkomend onkruid. Een combinatie van stoom, infrarood en branden zorgt hier voor het gewenste resultaat.

Empas heet water techniek

Empas

Water van 102° doet de celstructuur van een plant barsten. Inzetbaar bij alle weersomstandigheden op verharding, halfverharding en open grond. Onder normale omstandigheden is na gemiddeld drie á vier behandelingen het onkruid uitgeput en vergaan.

Onkruid verbranden

Branden

Enkel branden behoort ook tot de mogelijkheden. Niet alle terreinen zijn makkelijk bereikbaar. Met onze branders kunnen wij echter overal komen en alle moeilijke hoeken en kanten behandelen.

Interesse? Neem vandaag contact op.

Welkom bij Groep De Vlieger

Vragen over onze activiteiten? Neem vandaag nog contact op of bel ons op 052/44.44.52