Contacteer ons

Vragen over onderhoudswerken?

Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 9u tot 17u icon_widget_image Schrijnwerkerstraat 11, 9240 Zele icon_widget_image + 32 (0)52 44 44 52 icon_widget_image info@groepdevlieger.be

Wie zijn we?

Geschiedenis

In oktober 1978 werd De Vlieger R&Cie BV opgericht door Robert en Angeline De Vlieger-Nies. Ons bedrijf was actief in aanleg en onderhoud van openbaar groen. Later kwam daar wegenonderhoud bij en rond de eeuwwisseling werd overgegaan tot de uitbouw van een complete afdeling voor openbare netheidswerken en afvalverwerking.

Bij de 40ste verjaardag in oktober 2018 telde De Vlieger R&Cie BV een 40-tal medewerkers en een uitgebreid en modern machinepark. Op vandaag is De Vlieger R & Cie BV actief in openbare netheid: Vegen van straten, fietspaden e.d., alternatieve onkruidbestrijding, onderhoud en reinigen van kolken, gladheidsbestrijding.

 

Op 2 oktober 1998 richtten de zaakvoerders met Anrob NV een tweede bedrijf op.

Anrob NV is actief in de sector van de openbare groenwerken. De activiteiten bestaan uit maaiwerken, boomverzorging, vellings- en hakhoutwerken, bosbeheer, alternatieve onkruidbestrijding, bodem- en standplaatsverbetering enz..

 

In 2021 werden Anrob NV en De Vlieger R & Cie BV samen met zusterbedrijven Greentraders BV (handelskwekerij) en Boomkwekerij De Vlieger ondergebracht onder Groep De Vlieger BV. Binnen Groep De Vlieger kunnen wij met onze ca. 100 medewerkers zo een zeer brede waaier van diensten aanbieden in openbare groen- en netheidswerken.

Bedrijfsleiding

Groep De Vlieger is nog steeds een familiebedrijf. Het wordt tot op vandaag nog steeds bestuurd door familie De Vlieger, bijgestaan door een gedreven team van medewerkers.

Een greep uit onze klanten